top of page

Vrijdag 04 oktober 2024 

image00004.jpeg

Met APOLLO5 op het concertpodium ? DAT KAN ! 

18u00: Workshop met Paul Smith

Paul Smith zal met een gelegenheidskoor 2 nummers instuderen. Samen met APOLLO5 zullen deze zangers de liederen uitvoeren op het einde van het concert. De plaatsen zijn beperkt; snel inschrijven is dus de boodschap!

Voorwaarden voor deelname:

  • Je kan vlot noten lezen

  • Je hebt koorervaring

  • Je bent bereid de nummers thuis in te studeren

  • Kostprijs voor workshop + concert: 60€

Paul S.jpg

20u15: APOLLO5 

Het veelgeprezen vijfkoppige a capella  Apollo5 is een van de kleinste maar meest formidabele vocale groepen van Groot-Brittannië. Het ensemble - dat zijn naam ontleent aan de oude Griekse god van de muziek - bestaat uit een sopraan, mezzosopraan, twee tenoren en een bas en staat bekend om zijn rijk, dynamisch geluid, dat laat horen hoe krachtig vijf stemmen alleen kunnen zijn. Met een veelzijdige benadering van muziekprogrammering en een repertoire dat renaissance, klassieke en hedendaagse koorwerken tot folk, jazz en pop omvat, brengen de vijf stemmen van de groep de muziek van vijf eeuwen tot leven. 
Gedurende zijn 13-jarige carrière heeft Apollo5 een ambitieus educatieprogramma en een druk tourschema opgebouwd dat de groep naar vele Europese landen, de VS en Azië heeft gebracht. Naast optredens op prestigieuze Britse podia zoals het Barbican Centre, de Royal Albert Hall, Wembley Arena, St John's Smith Square en St Martin-in-the-Fields, heeft de groep uitgebreid getoerd door België, Duitsland en Frankrijk. Hoogtepunten van 2023/24 zijn twee tournees naar de VS, optredens in Portugal met The Cascais & Oeiras Chamber Orchestra en debuten in de Philharmonie Luxemburg en de Londense Wigmore Hall. 

Prijs: € 35

Scherm­afbeelding 2023-08-18 om 18.53_edited.jpg
Scherm­afbeelding 2023-08-18 om 18.53_edited.jpg
bottom of page