top of page

10u00 - 16u00: wedstrijd : wed

10u00 - 16u00: wedstrijd : wed

Zaterdag 5 okt 24

10u30 - 12u30: workshop APOLLO5

Ontdek in deze unieke workshop o.l.v. Paul Smith de VOCES8-method. SAMEN met de topzangers van APOLLO5 beleef je 2 onvergetelijke uren zangplezier in je leven!  Op een totaal vernieuwende en boeiende wijze ontdek je  de vele voordelen van de VOCES8 zangmethode. Niet enkel zangtechnisch, maar eveneens op het gebied van fysieke en mentale gezondheid: zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, teamwork en ja, ook creatief denken!

Benieuwd HOE Paul en Apollo5 dit realiseren?  

Snel inschrijven is dus ook hier de boodschap. 

Kostprijs van de workshop: 35€  

Paul S.jpg

10u30 - 12u30: workshop "Regenboogkoor"

Gelukkig team poseren

Niets leuker dan de Vlaamse taal te leren of te verbeteren via toffe eenvoudige Vlaamse liederen. Samen met RIMO en het Regenboogkoor werken we vanaf maart 2024 een traject  uit met een gezellige eindsessie tijdens het festival. De workshop staat onder leiding van Jonas Van Esch.

Jonas speelt accordeon en zingt liedjes die iedereen kent en kan meezingen. Met z’n jarenlange ervaring in alle mogelijke contexten, weet hij probleemloos z’n repertoire aan te passen aan elke situatie.

Verwacht geen accordeonist die wat in een hoekje zit te spelen, maar een enthousiaste muzikant die tussen (en met) het publiek speelt en zorgt voor herkenbare liedjes & melodietjes, humor en entertainment. Er is niets leuker dan samen zingen, dat merk je snel. En wil je een dansje doen, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

13u30 - 17u00: wedstrijd

W111.jpg

​6 geselecteerde koren met gelijke of gemengde stemmen  zingen een wedstrijdprogramma  van 25 min. met o.a. een verplicht werk, speciaal gecomponeerd voor IKV-Genk door de Vlaamse componist Kurt Bikkembergs.

DAGTICKET + SLOTCONCERT: 20€

17u00 - 19u00: workshop popkoren - Rise Up 

Karin Lauwers, stichter en leider van het popkoor Rise Up neemt ons mee in de wereld van de popkoren en voornamelijk de showkoren.

TICKET: € 10

20u00 - 22u00: Verbroederingsconcert

ZA284.jpg

De deelnemende wedstrijdkoren brengen elk een gevarieerd programma met soms muziek uit eigen land. Animatie waarbij het publiek actief aan deelneemt, zorgen samen voor een leuk en enthousiast verbroederingsconcert.
Tickets: € 20

bottom of page